Сириус

Апартамент Сириус е нашият най-компактен, студиен тип апартамент. Със своята площ от 31 кв.м. Апартамент Сириус обединява в себе си необходимото усещане за уют, комфорт и спокойствие. Състои се от малък кухненски и спален кът, фотьол с масичка, тераса и санитарен възел с баня. Подходящ за един или двама души за престой от 1 до 7 дни.

повече
Орион

Апартамент Орион е вторият по студиен тип апартамент от SkyApartments. С квадратура от samo 38 кв.м. той събира в еднo необхдимите за вашият престой отделни три къта – кухненски, спален и дневен кът. Разполага с луксозна баня/WC и панорамна тераса с изглед към реката и планината. Подходящ за сам човек, двойка, или двойка с дете.

повече
Венера

Апартамент Венера е най-романтичният ни и стилен апартамент . С площ е от 47 кв.м. той се състои от кухненски бокс с трапезна маса, дневна част с ъглов диван, спален кът , санитарен възел и покрита тераса. Разполага с прекрасни панорамни френски прозорци, стилно и луксозно обзавеждане. Подходящ за двойка, двойка с дете или трети възрастен.

повече
Касиопея

Нашият семеен апартамент а Апартамент Касиопеа. Апартаментът е най-големият от SkyApartments, с площ от 62 кв.м. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс и маса за хранене, хол и дневна част,спалня, баня/WC и тераса. Подходящ за три или четири членно семейство.

повече