За нас

SkyApartments - луксозно и стилно обзаведени апартаменти и студиа

Ако желаете да прекарате известно време в Благоевград, за бизнес или удоволствие, да посетите приятели или семейство, или просто се нуждаете от място за отдих и почивка след натоваренaта работнa седмица! При нас може да намерите това, което търсите!!!

SkyApartments предлага на Вашето внимание луксозно и стилно обзаведени апартаменти и студиа, ситуирани в едни от най-новите и модерни сгради в центъра на града.

Сградите се характеризират с лукс и качество на цялостното им изпълнение.Разполагат с хидравличен асансьор, като апартаментите са разположени на последния етаж.В близост до:

  • общински и държавни учреждения (Районен съд, Община Благоевград, Областна администрация и др.);
  • Американски университет в България и Кампуса на Американски университет в България;
  • Корпуси на Югозападен Университет „Неофит Рилски“;
  • централна пешеходна зона; Билла
  • LargoMall, Mall of Blagoevgrad, бутикови магазини, ресторанти, механи, барове, нощни клубове  и т.н.

Всеки апартамент на SkyApartments има своя стил и носи своето усещане. Апартаментите се предлагат напълно обзаведени, отговарящи на всички нужди на клиента. Всеки един от тях има обособена компактна всекидневна с телевизор с плосък екран, климатик и оборудвана кухня, спалня с необходимите принадлежности, луксозна баня и панорамна тераса.

С прекрасна гледка, уют, комфорт и елегатност апартаментите  SKY ще Ви завладеят, оставяйки във Вас усещането за незабравимо изживяване.