SKYAPARTMENTSBLAGOEVGRAD

We don't sell hotel room, we sell a sweet experience !

We don't sell hotel room, we sell a sweet experience !
Бизнес, Пътуване или Удоволствие
SkyApartments

ДОБРЕ  ДОШЛИ В SKYAPTMENTS, БЛАГОЕВГРАД
      (family owned and managed apartments )

      Ние вярвамe,че градският хотелски бизнес, с разнообразието си от разнородни клиенти е предизвикателство да се създаде семпла, стилна и практична среда, осигуряваща на гостите усещане за топлина, уют и отговарящя на тяхните различните нужди и очаквания.
      Под мотото да осигурим не просто хотелска  стая, а усещане за позитивно преживяване, ние внимателно избрахме необходимите апартаменти отговарящи на нашата идея за градска хотелска среда. Обзаведохме ги, обурудвахме ги и така създадохме SkyApartments, Благоевград.
      Удобни както за кратък престой, така и за по-дълагосроно пребиваване, SkyApartments са привлекателни както за get-away weekend, така и за бизнес командировка или даже и едноседмична почивка в гр. Благоевград  с цел опознаване на Югозападна България.

Бизнес, Пътуване или Удоволствие
Sky Apartments сa с централно, комуникативно местоположение, висока етажност и в по-голямата си част с привлекателни тераси с невероятна гледка. Нашите апартаменти са в близост до:
Втори текст Бизнес, Пътуване или Удоволствие
 
  • Кампуса на Американски университет в България – 50 м. (всъшност ни дели моста над река Бистрица smiley)
  • Централна Пешеходна Зона  - 250 м. (Благоевград е известен със своята пешеходна зона, на която може да намерите както LARGO Mall, бутикови магазини, ресторанти, механи, барове и нощни клубове , така и всички общински и държавни учреждения като Районен съд, Община Благоевград, Областна администрация и др.)
  • Хранителните вериги Kaufland, Billa  и Lidl са съответно на 750 м(изцяло паркова разходка), 250 м. и 1200 м.(в по-голямата си част паркова разходка).
 
We don't sell hotel room, we sell a sweet experience !
ВИЖТЕ АПАРТАМЕНТИТЕ
Апартаментите отблизо
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.