Sky Apartments I

SkyApartments
 
Сириус
Сириус

Апартамент Сириус е нашият най-компактен, студиен тип апартамент. Със своята площ от 31 кв.м. Апартамент Сириус обединява в себе си необходимото усещане за уют, комфорт и спокойствие. Състои се от малък кухненски и спален кът, фотьойл с масичка, тераса и санитарен възел с баня. Подходящ за един или двама души за престой от 1 до 7 дни.

Разгледай отблизо
 
 
Орион
Орион

Апартамент Орион е вторият по студиен тип апартамент от SkyApartments. С квадратура от само 38 кв.м. той събира в еднo необходимите за вашия престой отделни три къта – кухненски, спален и дневен. Разполага с луксозна баня/WC и панорамна тераса с изглед към реката и планината. Подходящ за един човек, двойка или двойка с дете.

Разгледай отблизо
 
 
Венера
Венера

Апартамент Венера е елегантен и романтичен апартамент, с площ е от 47 кв.м. Той се състои от кухненски бокс с трапезна маса, дневна част с ъглов диван, спален кът, санитарен възел и покрита тераса. Разполага с прекрасни панорамни френски прозорци, стилно и луксозно обзавеждане. Подходящ за двойка, двойка с дете или трети възрастен.

Разгледай отблизо
 
 
Касиопея
Касиопея

Нашият семеен апартамент е Апартамент Касиопея. Той е най-големият от семейството на SkyApartments, с площ от 62 кв.м. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс и маса за хранене, хол и дневна част, спалня, баня/WC и тераса. Подходящ за три или четири-членно семейство.

Разгледай отблизо
 

Sky Apartments II

SkyApartments
 
Персей
Персей

Апартамент Персей е практичен и уютен апартамент с площ от 42кв.м. Студиото се състои от спалня с размери 160/200см; два фотьойла с масичка; маса за хранене, добре оборудван кухненски бокс с керамични котлони; луксозна баня/WC и просторна тераса от която можете да се насладите на прекрасната гледка от люлеещия се стол. Персей е подходящ за един човек или двойка.

Разгледай отблизо
 
 
Лира
Лира

Панорамният апартамент Лира съчетава изисканост и уют, които предразполагат гостите да се отпуснат и да се почувстват като у дома си. Състои се от просторна всекидневна с оборудван кухненски бокс, керамични котлони и маса за хранене; дневна част с разтегателен диван с масичка и стилен стол; голяма спалня с размери 160/200см, масичка с фотьойл за релакс от който можете да се насладите на гледката през панорамните прозорци; луксозна баня/WC и просторна тераса с открита и покрита част. Подходящ за двойка, двойка с дете или трети възрастен.

Разгледай отблизо
 
 
Андромеда
Андромеда

Апартамент Андромеда е модерен и елегантен апартамент с френски стъкла, който е специфичен в интериора на обзавеждането и със своя собствена атмосфера. Състои се от добре оборудван кухненски бокс и трапезна маса; дневна част с ъглов разтегателен диван с масичка; спален кът с голяма спалня; луксозна баня/WC. Андромеда разполага с панорамна тераса, с открита и покрита част, обхождаща целия апартамент. Подходящ за двойка, двойка с дете или трети възрастен.

Разгледай отблизо
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.